Σχετικά με εμάς

Η «Amazing Olive Products» είναι μια ελληνική εταιρεία που βρίσκεται στην Κρήτη, Ελλάδα. Η εταιρεία μας είναι αφιερωμένη στην παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας για μια ελίτ αγορά. Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε συνεχώς προϊόντα που έχουν κάτι ιδιαίτερο, όπως γεύση, άρωμα και μοναδικά συστατικά διατροφής. Με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Oliama, θέλουμε να αφήσουμε τους ανθρώπους γύρω από τον πλανήτη να γνωρίζουν τι εννοούμε όταν λέμε ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του καλύτερου ελαιολάδου υψηλής ποιότητας στον κόσμο.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Oliama είναι συνώνυμο με τη μέγιστη ποιότητα από κάθε άποψη. Είναι μια αυθεντική γκουρμέ εμπειρία για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Τα ελαιόδεντρα, πολλά από αυτά άνω των 100 ετών, έχουν το μικρόκλιμα που χρειάζονται για να μας δώσουν τον καλύτερο καρπό. Δεν χρησιμοποιούμε χημικά στο έδαφος, ώστε το χώμα να διατηρήσει τον πλούτο και την καθαρότητα του. Η διαδικασία παραγωγής πληρεί όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές από τους οργανισμούς πιστοποίησης και εποπτείας.

Γνωρίζοντας ότι η επιτυχία είναι στις λεπτομέρειες, η «Amazing Olive Products» διατηρεί τον έλεγχο ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας, από το χωράφι στον καταναλωτή και συνδυάζει την τεχνική, την παράδοση και την σύγχρονη επιστήμη για να παράγουν ένα πραγματικά premium προϊόν.

Ελληνικα